Carl Holst

 

VI TA’R SKYLDEN ©

 

Efter den megen virak omkring Carl Holst og hans fratræden som minister finder vi det på sin plads, at tage ansvaret for forløbet. Holst har selv taget konsekvensen, og viser vejen for andre politikere. Det var ikke nødvendigt, da Guilty har rådgivet og vejledt ham gennem hele forløbet, i forbindelse med vores omstrukturering af folkestyret.
Vi har arbejdet med en model, hvor alle danskere på relativ kort tid vil få muligheden for at blive minister, for der efter at blive skiftet ud, og få ministerpension. Det vil sikre at alle får en værdig indtægt resten af livet. Samtidig får vi forståelse, for det store ansvar der ligger på en minister, og alle er med til at trække læsset; ligesom Carl har været det. Carl var hele tiden imod disse favorable vilkår, og meget ydmyg. Her var det Guilty der overtalte ham til at modtage alt med åbent hjerte, for at støtte den nye reform.

 

Videre har Carl vist vejen, i forhold der handler om at skabe ligevægt mellem fritid og arbejde, hvor han har vist at ministre er mennesker og holder fri, og privatlivet er vigtigre en krig og kampfly.
Hvad angår valgkampagnen, så har vi bistået ham med al kommunikation, og det er klart, det ikke er gratis.


Det at Holst blev valgt til folketinget viser tydeligt, at vores kommunikationsstrategi virkede og at pengene var godt givet ud, da det sikrede at en meget kompetent mand blev valgt. Her må vi ikke hænge os i små detaljer, når det handler om at finde de bedst egnede til at forvalte vores demokrati.

 

Vi påtager os det fulde ansvar og undskylder over for offentligheden.

 

VI TA’R SKYLDEN ©
Guilty A/S